Logo

Κρήτη: Νεκροί σε τροχαίο δύο ηλικιωμένοι - Έμειναν δύο μέρες αβοήθητοι στο δρόμο [βίντεο]



 
 

Άλλους δύο ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο θρηνεί η Κρήτη, μετά τον εντοπισμό ενός αγροτικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και ενεπλάκη σε  τροχαίο στον δρόμο Ζάκρου – Ξερόκαμπου, στο Λασίθι.

Μάλιστα, οι συνθήκες αυτού του δυστυχήματος  μοιάζουν με εκείνες άλλου πρόσφατου τροχαίου που σημειώθηκε στο  Μπαλί καθώς επί δύο ημέρες οι άτυχοι άνθρωποι δεν είχαν εντοπιστεί και ξεψύχησαν αβοήθητοι.

Συγκεκριμένα, νεκροί είναι οι δύο επιβάτες του αγροτικού οχήματος, ένας άνδρας 87 ετών και η σύζυγός του 77 ετών, που εντοπίστηκαν  το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από δύο ημέρες αναζήτησης, σε ιδιωτικό αγροτικό δρόμο της περιοχής.

Τραγική λεπτομέρεια είναι πως ο άνδρας κατά τον εντοπισμό του ήταν ακόμα ζωντανός, ωστόσο εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το STYLE FM 100, ο ακριβής χρόνος του δυστυχήματος αναμένεται να προσδιοριστεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία φορά που είδαν τους δύο ηλικιωμένους οι συγχωριανοί τους ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Ο εντοπισμός του ζευγαριού έγινε από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και την Αστυνομία, όπου κατέφυγαν συγγενείς του ζευγαριού, που ανησύχησαν με την απουσία τους.

Οπως ανέφερε ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, Γιώργος Φουσκολαγουδάκης, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι και έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις άντρες, και προχώρησε στον απεγκλωβισμό του ζευγαριού από το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις