Logo

Πάτρα: Γυναίκα νεκρή από αναθυμιάσεις λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι της [βίντεο+φωτο]



 
 

Μία γυναίκα ηλικίας, περίπου, 60 ετών  έχασε τη ζωή της την Τρίτη από αναθυμιάσεις όταν έπιασε φωτιά  το σπίτι της στα  Ζαρουχλέικα της Πάτρας..

Η γυναίκα ζούσε μαζί με τον σύζυγό της σε διαμέρισμα διόροφης κατοικίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανθείας και Ευβοίας.

Η πυρκαγιά, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεκίνησε από την κουζίνα,  κινητοποίησε τους γείτονες οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική.

΄Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν θόρυβοι πριν "φουντώσει" το διαμέρισμα. 

Στην επιχείρηση  για την κατάσβεση της φωτιάς έλαβαν μέρος 5 πυροσβεστικά οχήματα. Ενώ στο σημείο έσπευσαν 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 περιπολικά και δικυκλιστές της ΕΛΑΣ 

Όπως αναφέρει το tempo24.news οιι πυροσβέστες έδωσαν μεγάλη μάχη, καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες, πόρτες και παράθυρα ήταν κλειδωμένα

Οι πυροσβέστες, συγκεκριμένα, χρειάστηκε  να σπάσουν πόρτες για να μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου εκεί βρήκαν, γύρω στις 12:20 το μεσημέρι,  το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας  στην κουζίνα. 

Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία φέρεται να  αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται το πόρισςμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τα αίτια θανάτου. 

Σημειώνετάι, ότι το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί έρεθνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις