Logo

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του Στάθη Άνθη που αγνοούνταν στην Αγγλία



 
 

Δυσάρεστο επίλογο είχε η υπάθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, απ' τις αρχές Μαρτίου στη Βρετανία, που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στην επικαιρότητα αφού εκτός των άλλων ο αδελφός του Δημήτρης είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον άλλο ηθοποιό μετά το ντόμινο καταγγελιών κατά Λιγνάδη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νέου είπε σήμερα στο MEGA ότι τελικά το πτώμα που είχε βρεθεί, στα τέλη Απριλίου, στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας στο Bigbury Bay ανήκει στον Στάθη Άνθη.

«Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές και με την ταυτοποίηση του DNA βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου έμενε το προσωπικό» είπε ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου και τόνισε ότι υπάρχουν κάποια θέματα στα οποία εμμένει η οικογένεια και τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν.

«Δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θεωρούμε δολοφονία αυτό που έγινε. Έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας νεκροτομής και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων», είπε ο δικηγόρος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-5-2021 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις