Logo

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Αναζητούν ίχνη και πληροφοριοδότες στις φυλακές - Εστιάζουν στην Κρήτη [βίντεο]



 
 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση τη ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. 

Στο πλαίσιο των ερευνών τους οι διωκτικές αρχές έχουν ενεργοποιήσει ένα τεράστιο δίκτυο πληροφόρησης προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος. 

Το δίκτυο πληροφόρησης επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα εντός και εκτός φυλακών.

Το cretalive.gr,  μεταδίδει πως την επόμενη ημέρα του φονικού στα Γλυκά Νερά οι διωκτικές αρχές ζήτησαν από τις φυλακές Αλικαρνασσου – αλλά και άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας – να τους δοθεί λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πω οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την έρευνα της υπόθεσης έχουν εστιάσει σε δύο πρόσφατα αποφυλακισθέντες από φυλακές Αλικαρνασσού που είχαν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ και ιδιαίτερη βιαιότητα.

Την ίδια στιγμή αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας επιχειρούν να προσεγγίσουν «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης. 

Η περίπτωση του Γεωργιανού 

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο, λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία με πλαστά έγγραφα, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το παραμικρό για τους συνεργούς του στην υπόθεση του Πικερμίου.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στον ΑΝΤ1 για τον Γεωργιανό:  “Εξ αρχής δεν ήταν ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία των Γλυκών Νερών. Θέλαμε, όμως, να τον εξετάσουμε, γιατί έχουμε μία εικόνα για τις διασυνδέσεις του. Ευελπιστούσαμε ότι θα μπορούσαμε να αντλήσουμε κάποια πληροφορία, αλλά ήταν ιδιαίτερα αρνητικός” .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε  ο 33χρονος πιλότος αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γεωργιανού έναν από τους τρεις ληστές, που εισέβαλαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, πριν από μία εβδομάδα και δολοφόνησαν τη σύζυγό του, δίπλα στο 11 μηνών μωρό τους.

Τα λάθη των δραστών

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες έμειναν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά για περισσότερο από μισή ώρα. Εκτός από την παραμονή τους στο δωμάτιο του ζεύγους, ερεύνησαν σχεδόν ολόκληρο το σπίτι. Αυτά είναι τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι δράστες από τα οποία ενδεχομένως να εντοπιστούν ίχνη τους από τα  Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις