Logo

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Στο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο αντιεξουσιαστής Γιάννης Δημητράκης [φωτο]



 
 

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις φυλακές Δομοκού, που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος  ο αντιεξουσιαστής. Γιάννης Δημητράκης, 

Το περιστατικό έγινε γνωστό τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, όταν μετήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας Αλβανός βαρυποινίτης. 

Όπως μεταδίδει το Lamiareport.gr,  ο Γιάννης Δημητράκης χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι από Αλβανό συγκρατούμενό του.   

Όπως λένε οι πληροφορίς φαίνεται πως  μετά από 24 ώρες  έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και αν συνεχίσει να είναι σταθερή η κατάστασή του θα μεταφερθεί από τη νευροχειρουργική κλινική, όπου νοσηλεύεται τώρα, στον ειδικό θάλαμο-κελί στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Σε βάρος του 39χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία κιαι το απόγευμα της Τρίτης μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια Λαμίας για να επιστρέψει στη συνέχεια, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού. 

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της συμπλοκής. 

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Δημητράκης εκτίει στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού την ποινή του για τη ληστεία στη χρηματαποστολή του ΑΧΕΠΑ τον Ιούνιο του 2019.

Ο 43χρονος αντιεξουσιαστής είχε  υπογράψει μαζί με το Νίκο Μαζιώτη κείμενο αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, την περίοδο που έκανε απεργία πείνας. Μάλιστα, οι  δύο αλληλέγγυοι είχαν προχωρήσει και εκείνοι σε απεργία πείνας για μερικές ημέρες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις