Logo

Δολοφόνησαν "μπράβο" σε καφενείο στα Σεπόλια



 
 

Ένας άνδρας 32 ετών πυροβολήθηκε στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε καφενείο επί της οδού Δυρραχίου 30, στα Σεπόλια. 

Το θύμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής και είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εμπλοκή στον πόλεμο αλβανικών συμμοριών.

Ο δράστης που φορούσε καπέλο τζόκευ και μάσκα για τον κορονο'ι'ό, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κατάφερε στη συνέχεια να διαφύγει με ταξί και αναζητείται από την αστυνομία.

Σε βάρος του θύματος ,όπως έγινε γνωστό, είχαν προηγηθεί άλλες δύο απόπειρες δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αλλοδαπός είχε δεχθεί πυροβολισμούς, από αγνώστους, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, στις 26 Μαίου 2019 κι είχε τραυματισθεί σοβαρά.

Το Φεβρουάριο του 2021 ο ίδιος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην οδό Κρήτης – κι ενώ επέβαινε σε ηλεκτρικό ποδήλατο- να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο, έχοντας πιστόλι Baikal γεμάτο από σφαίρες!

Λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου μίλησε για απειλές για την ζωή του κι αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι.

Όμως το βραδυ της ίδια ημέρας έγινε στόχος νέας επίθεσης πάλι κοντα στον σταθμό Λαρίσης από δύο αγνώστους.

Ο 32χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι, ενώ οι τρείς δράστες –συνελήφθησαν αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ σε Αθήνα και Κόρινθο και φυλακίσθηκαν- προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί στο οποίο άφησαν ένα όπλο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις