Logo

Κέρκυρα: Πυροβολισμοί στη Δασιά - Τρεις νεκροί [βίντεο+φωτο]



 
 

Τρεις νεκροί είναι ο θλιβερός απολογισμός αιματηρού περιστατικού με πυροβολισμούς που  σημειώθηκαν μετά τις 11.30 το πρωί της Κυριακής  στη Δασιά της Κέρκυρας.  

Όπως λένε οι πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.  

Όπως έγινε γνωστό, ένας 67χρονος Κερκυραίος πυροβόλησε και σκότωσε  μία 60χρονη καθηγήτρια και έναν 63χρονο άνδρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.  

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα δύο θύματα του 67χρονου ήταν ζευγάρι ωστόσο, αργότερα ξεκαθαρίστηκε ότι δεν είχαν σχέση μεταξύ τους. 

Ο 67χρονος φἐρεται να νοίκιαζε διαμέρισμα σε διώροφο σπίτι ιδιοκτησίας της 60χρονης καθηγήτριας. Το πρωί της Κυριακής γύρω στις 11:00 άρπαξε μία κυνηγετική καραμπίνα  που είχε στο σπίτι του, πηγε στην πίσω αυλή και άρχισε να πυροβολεί 

Από τα πυρά της καραμπίνας έπεσαν νεκροί η 60χρονη καθηγήτρια  και ο 63χρονος άνδρας ο οποίος διέμενε στο διπλανό σπίτι, ενώ παλαιότερα ζούσε στη Γαλλία. 

Μετά το διπλό φονικό, ο δράστης πήγε σπίτι του, κλείδωσε την πόρτα και έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα. 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η 60χρονη έκανε έξωση στον 67χρονο, με τον οποίο διαπληκτίστηκαν στην πίσω αυλή του σπιτιού,ενώ ο 63χρονος επιχείρησε να ηρεμήσει τον δράστη.με αποτέλεσμα να πυροβοληθεί πρώτος.

 

Η περιοχή που διαπράχθηκε το έγκλημα στη Δασιά αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Στο σημείο, όπου, βρίσκεται και ο ιατροδικαστής του νησιού, Γιάννης Αϊβατίδης, έχουν εντοπιστεί τέσσερις κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

Σημειώνεται, ότι την αστυνομμία ενημέρωσε για τους πυροβολισμούς κάτοικος της περιοχής που την ώρα του φονικού έκοβε χόρτα, όπως αναφέρει το kerkyrasimera.gr.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις