Logo

Ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 32χρονου στα Σεπόλια [βίντεο]



 
 

Ένα βίντεο που περιλαμβάνει σκληρές εικόνες και αποτελεί ντοκουμέντο για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου σεσημασμένου κακοποιού στα Σεπόλια ήρθε τη Δευτέρα στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που  προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του ΑΝΤ1 φαίνεται ο εκτελεστής να προσεγγίζει το θύμα του και να πυροβολεί πισώπλατα.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό ο εκτελεστής, που εικονίζεται πεντακάθαρα, φορά ανοικτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα. Προσεγγίζει πισώπλατα τον στόχο του και τον πυροβολεί.

Οι πληροφορίες λένε πως δράστης, πυροβόλησε τουλάχιστον οκτώ φορές και ότι τόσες είναι και οι βολίδες που βρέθηκαν στο σώμα του 32χρονου.

Το θύμα κατάφερε να συρθεί μέσα στην καφετέρια και για 18 δευτερόλεπτα να διατηρήσει τις αισθήσεις του.

Την ίδια ώρα ο  εκτελεστής κατάφερε να φύγει τρέχοντας, ενώ οι  θαμώνες και οι εργαζόμενοι δεν πρόλαβαν  να κάνουν το παραμικρό.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το  θύμα ήταν από τη Βόρεια Ήπειρο και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Στο παρελθόν είχαν αποπειραθεί άλλες  τρεις φορές  να  δολοφονήσουν τον 32χρονο, αλλά τότε είχε γλιτώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα την περίοδο του 2007 ανήκε  σε μία συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, η οποία χωρίστηκε στα δύο και από τότε τα μέλη της έχουν μεταξύ τους βεντέτα στο πλαίσιο της οποίας έχουν διαπραχθεί δώδεκα δολοφονίες και δέκα απόπειρες.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 07/06/21 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις