Logo

Νίκος Παππάς: Όλο το υπόμνημά του προς την Προανακριτική [έγγραφο]



 
 

Καθ’ ολοκληρίαν αβάσιμες και παντελώς αναπόδεικτες χαρακτηρίζει τις σε βάρος του κατηγορίες  σχετικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, σε υπόμνημά του, που αριθμεί 47 σελίδες και  κατατέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Προανακριτική από τον συνήγορό του Βαγγέλη Γεωργακόπουλο, ο κ. Παππάς, μεταξύ άλλων,  επισημαίνει: 

«Επειδή στην κρινόμενη περίπτωση οι σε βάρος μου κατηγορίες είναι καθ’ ολοκληρίαν αβάσιμες και παντελώς αναπόδεικτες, και διαψεύδονται όχι μόνον από τα στοιχεία και τις ένορκες καταθέσεις των εξετασθέντων μαρτύρων, αλλά και από την κοινή λογική, σας καλώ να αποφασίσετε κατά συνείδηση σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας και της ενώπιον της Επιτροπής σας διαδικασία, και να μην προβείτε σε υλοποίηση αποφάσεων οι οποίες θα εκκινούν από πολιτικές σκοπιμότητες».

Σημειώνεται, ότι η  επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίστηκε στις 29/6 προκειμένου να συζητηθούν τα πορίσματα των κομμάτων.

Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Στ. Κελέτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορούν να γίνουν δεκτά οιαδήποτε νέα στοιχεία κατατεθούν στην Προανακριτική.

Από εκεί και πέρα, εντός 15 ημερών -σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής- το πόρισμα της πλειοψηφίας θα συζητηθεί και θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε το υπόμνημα του πρώην υπουργού 

 

 

Εναλλακτικά διαβάστε το υπόμνημα εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-6-2021 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις