Logo

Βοιωτία: "Κάρφωσε" το κουζινομάχαιρο στην πλάτη της μητέρας του



 
 

Σοκ έχει προκαλείσει στην τοπική κοινωνία της Βοιωτίας η είδηση για επίθεση  με κουζινομάχαιρο  με δράστη το γιο και θύμα την ηλικιωμένη μητέρα του.

Η άγρια σκηνή έλαβε χώρα σε κοινότητα της Βοιωτίας μεσα στο σπίτι στο οποίο διαμένουν μόνοι τους ένας 65χρονος άνδρας με την  87χρονη μητέρα του.

Αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι  "πάγωσαν" όταν ι βρήκαν μια ηλικιωμένη γυναίκα με το κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην πλάτη της.

Το lamiareport.gr, σε ρεπορτάζ του για την υπόθεση κάνει λόγο για ένα "οικογενειακό θρίλερ", επισημαίνοντας πως ο 65χρονος γιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες, οι οποίοι για ακόμη μία φορά άκουσαν την ηλικιωμένη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. 

Σε νοσοκομείο της Αθήνας η τραγική μητέρα -  Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή  

  • Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομΣε νοσΣικοί μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 87χρονη μέσα στα αίματα με το κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην πλάτη και τον 65χρονο γιο της να είναι στον... δικό του κόσμο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα παρόλο που έφερε τραύματα από μαχαίρι και σε άλλα μέρη του σώματός της είχε τις αισθήσεις της και είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της είναι αυτός που της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί αφού πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει την ηλικιωμένη η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 65χρονος γιος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις