Logo

Διαγωνισμός υποψήφιων δικηγόρων: Τα αποτελέσματα ανά έδρα Εφετείου [πίνακες]



 
 

Η  Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. προχώρησε στην κατάρτιση του πίνακα επιτυχόντων για τους υποψήφιους δικηγόρους.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, με την αριθμ. πρωτ. 23/1.6.2021 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας καταρτίστηκε πίνακας επιτυχόντων, ανά έδρα Εφετείου εξέτασης, με απόλυτη βαθμολογική σειρά, του Διαγωνισμού Υποψηφίων Δικηγόρων Α΄ Εξεταστικής Περιόδου 2021, για όλη την Επικράτεια. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Συντονιστική Επιτροπή επικύρωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού υποψηφίων Δικηγόρων Α’ εξεταστικής περιόδου 2021, σύμφωνα με τα πρακτικά των οικείων Οργανωτικών Επιτροπών και την Τρίτη 15.6.2021 θα δώσει στη δημοσιότητα τα συνολικά αποτελέσματα, για όλη την επικράτεια.

Η Συντονιστική Επιτροπή καλωσορίζει τους επιτυχόντες του διαγωνισμού στους κόλπους του δικηγορικού σώματος και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Τα θεσμικά όργανα του σώματος θα βρίσκονται στο πλευρό των νέων συναδέλφων σε ο,τι χρειαστούν.

Ευχαριστεί τα μέλη και τους γραμματείς των Οργανωτικών Επιτροπών, τους εξεταστές , τις Ενώσεις Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού και μάλιστα υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω και της δυσμενούς υγειονομικής συγκυρίας.

Μετά την οικονομική εκκαθάριση των πραγματοποιηθεισών δαπανών, το υπολειπόμενο ποσό, από αυτό που σχηματίστηκε από το ποσό που κατέβαλαν οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, θα επιστραφεί στους υποψηφίους »

Ακολουθεί ο δημοσιευμένος (μετα από ανωνυμοποίησή του) πίνακας των επιτυχόντων

Εναλλακτικά διαβάστε τον πίνακα εδώ

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις