Logo

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο σε τσιγγάνικο γλέντι με τραυματίες πέντε αστυνομικούς



 
 

Επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, όταν εμφανίστηκαν στην περιοχή αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, γύρω στις 04:00 έγινε κλήση στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας στην περιοχή όπου Ρομά είχαν στήσει ξέφρενο γλέντι. 

Στην περιοχή και  συγκεκριμένα σε σπίτι στην αυλή του οποίου είχε στηθεί το γλέντι μετέβησαν δύο ομάδες ΟΠΚΕ, όπως αναφέρει το makthess.gr.  

Η εμφάνιση των  αστυνομικών προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους συμμετέχοντες στο γλέντι όσο και από κατοίκους των γύρω σπιτιών, που άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα

Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις, ενώ πέντε εξ αυτών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο . 424 Σ.Ν. Παράλληλα προκλήθηκαν φθορές σε δύο οχήματα  της Ελληνικής Αστυνομίας. 

 Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των αστυνομικών φέρουν τραύματα στα χέρια και στα πόδια, ένας στο φρύδι και ένας στο κεφάλι. Τα τραύματα που έφεραν ήταν ελαφρά και δεν κρίθηκε σκόπιμη η περαιτέρω νοσηλεία τους στο νοσοκομείο, από το οποίο και έλαβαν εξιτήριο.

Σημειώνεται, ότι έχουν  πραγματοποιηθεί εννέα προσαγωγές για το επεισόδιο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις