Logo

Κρήτη: Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι ο δράστης του άγριου εγκλήματος στις φυλακές Αγιάς



 
 

Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008 ήταν ο κρατούμενος, ο οποίος κατά την συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου στις φυλακές Αγιάς Χανίων σκότωσε συγκρατούμενό του

Όπως λένε οι πληροφορίες η συμπλοκή έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο κρατούμενους με καταγωγή από τη Γεωργία με τον ένα εξ αυτών να τραυματίζει θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο ( αυτοσχέδιο μαχαίρι ) τον άλλον. 

Στο Κατάστημα Κράτησης έφθασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον κρατούμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να επαναφέρουν τον κρατούμενο  κάνοντάς του ανάνηψη δυστυχώς όμως για αυτόν  ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα που είχε δεχτεί ήταν μοιραίο.

Θα αποφυλακιζόταν σε δύο χρόνια

Πληροφορίες, του  ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι ο κρατούμενος που χτύπησε τον συγκρατούμενό του με αιχμηρό αντικείμενο είναι ο Νταβίντ Μουρτχικνέλι, ο οποίος εκτίει την ποινή που του επιβλήθηκε για την άγρια δολοφονία με 21 μαχαιριές του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου..

Μάλιστα, ο Γεωργιανός αναμενόταν να συμπληρώσει σε δύο χρόνια τον απαιτούμενο χρόνο έκτισης για να υποβάλλει αίτηση για υφ΄ όρων απόλυσή του από τις φυλακές. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2021 από directNEWS.gr \


Τελευταίες Ειδήσεις