Logo

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι απαντά μέσα από τη φυλακή για τον Σταύρο Δογιάκη [βίντεο]



 
 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του Κάρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερα, προχώρησε σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο. 

Παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίησή του για την διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων με την οποία η προσωρινη επιμέλεια της κόρης του δόθηκε στην οικογένεια της Κάρολαιν. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1, είπε: “Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο” .

Αναφορικά με τα έξοδα  τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι όσο και της κηδείας της συζύγου του είπε: . “Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα” . 

Σχετικά με τα όσα γράφονται περί σχέσεών του με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός»,Σταύρο Δογιάκη, είπε: “Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του” τόνισε.

Για τα περί ταξιδιού στη Σούδα απάντησε:  “Ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”.

Επίσης, σχετικά με τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας περί ύπαρξης ημερολογίου της Κάρολάιν είπε: “Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο” .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις