Logo

Νεκρή εντοπίστηκε η 29χρονη Γαλλίδα στα Χανιά [βίντεο+φωτο]



 
 

Νεκρή εντοπίστηκε σε χαράδρα σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, που είχε εξαφανιστεί από τις 24 Ιουνίου.

Στην περιοχή μεταβαίνει ιατροδικαστής προκειμένου να κάνει την πρώτη εκτίμηση για τις συνθήκες θανάτου της, ενώ έχει ξεκινήσει και η επιχείρηση για την ανάσυρση του πτώματος, που βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο.

Όλες αυτές τις ημέρες έγιναν εκτεταμένες εναέριες, θαλάσσιες και χερσαίες έρευνες, κατά τις οποίες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει η 29χρονη στην περιοχή του Κριού στο Σέλινο και εντός αυτού, μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτ–μπαγκάζ.

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε την 29χρονη, νωρίς το πρωί της 24ης Ιουνίου στον Κριό, είναι ένας Γερμανός, ο οποίος ζει εδώ και χρόνια στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα ακολούθησε το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, μία διαδρομή που καταλήγει στο Ελαφονήσι.

Στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου τους είχε πει ότι σκόπευε να επισκεφθεί το Ελαφονήσι. Την ημέρα εκείνη, άλλωστε, ήταν και η τελευταία φορά που έδωσε το στίγμα της από το Ελαφονήσι, μέσω ανάρτησης που είχε κάνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει το flashnews.

Η 29χρονη συνήθιζε να ταξιδεύει μόνη σε διάφορες χώρες και κυρίως να εξερευνά τους τόπους που επισκεπτόταν, κάνοντας πεζοπορίες. Το καλοκαίρι του 2020, μόλις χαλάρωσαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, είχε ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρη την Ιταλία, ενώ φαίνεται πως φέτος ήταν η σειρά της Κρήτης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις