Logo

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Σε καταψύκτη εντοπίστηκε το πτώμα ενός μικρού αγοριού [βίντεο+φωτο]



 
 

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση του ενοτπισμού της σορού ενός μικρού παιδιού στο καταψύκτη που είχαν οι γονείς του στο γκαράζ του σπιτιού τους στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Οι ίδιοι οι γονείς του μικρού αγοριού δηλώνουν άγνοια για το μακάβριο εύρημα στον καταψύκτη τους.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις  4 Μαΐου όταν οι διωκτικές αρχές έλαβαν μία πληροφορία να ψάξουν το σπίτι της οικογένειας Weaver.

Τότε ανακάλυψαν τη σορό του αγοριού.τα αίτια θανάτου του οποίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. 

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι το πτώμα του αγοριού  τοποθετήθηκε στον καταψύκτη πριν από 2 με 5 χρόνια.

Όπως τόνισε ο  διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Mike Louth, ο ιατροδικαστής έπρεπε να φέρει ειδικούς εγκληματολόγους για να βρουν έναν τρόπο να «ξεπαγώσουν τα απομεινάρια» ώστε να μη χαθούν πολύτιμα στοιχεία. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Mike Louth.

Ο 49χρονος Kassceen Weaver και η 48χρονη Dina D. Weaver κατηγορούνται επειδή έκρυψαν το πτώμα του Eliel Adon Weaver, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν 5 ετών όταν έφυγε από τον κόσμο. Και οι δύο γονείς κατηγορούνται επίσης για μη παροχή βοήθειας στο παιδί.

Ο Kassceen Weaver, πατέρας του παιδιού, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βαριές σωματικές βλάβες σε μια γνωστή του γυναίκα, η αστυνομία  ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση.

Αρχικά και οι δύο γονείς συνελήφθησαν, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις