Logo

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης χωρίς κουκούλες [βίντεο+φωτο]



 
 

Με χαρακτηριστική άνεση και απίστευτο θράσος δύο διαρρήκτες εισήλθαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε γνωστό ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου  και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Οι δράστες της διάρρηξης δεν είχαν καλύψει τα  χαρακτηριιστικά του προσώπου τους, όπως φαίνεται από το βίντεο το οποίο προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος που ανήκει στον αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και προέδρου της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Μάριο Παπαδόπουλο.

Το ζαχαροπλαστείο παραβιάστηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7), με τους δράστες να αποχωρούν αφού πρώτα άρπαξαν την ταμειακή.

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο grtimes.gr είπε: «Για μένα το ουσιώδες δεν είναι τόσο η λεία που υφάρπαξαν οι δράστες, όσο το αίσθημα της ατιμωρησίας που τους διακατέχει. Αν προσέξετε το βίντεο, οι δύο που εισήλθαν στο ζαχαροπλαστείο φαίνεται ότι δεν φρόντισαν να καλύψουν ούτε καν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν τους ενδιαφέρει και πολύ. Ότι ακόμη και να πιαστούν η ποινή τους δεν θα είναι μεγάλη» 

Και προσθέτει: «Με την έννοια της ατιμωρησίας δεν επιρρίπτω καμία ευθύνη στην αστυνομία. Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και φυσικά, δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός έξω από κάθε κατάστημα στην πόλη. Η Πολιτεία ωστόσο είναι εκείνη, που πρέπει να μεριμνήσει και άμεσα, έτσι ώστε αυτού του είδους οι παραβιάσεις, οι κλοπές, τα περιστατικά παραβατικότητας να μη μένουν ατιμώρητα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις