Logo

Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: Τον σκότωσε πατώντας τον με το αυτοκίνητο μετά από καβγά [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένα έγκλημα οι συνθήκες διάπραξης του οποίου έχουν προκαλέσει σοκ στην κυπριακή κοινή γνώμη τέλεστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας την περιοχή της Λεμεσού στην Κύπρο.

Θύμα του εγκλήματος είναι ένας 57χρονος άνδρας ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 33χρονος τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του μετά από καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίς γύρω στις 04:50 της Δευτέρας στην περιοχή της Λεμεσού  ένας 57χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του συναντήθηκαν με έναν 33χρονο για να επιλύσουν προσωπικές διαφορές.

Ο 25χρονος μαζί με τον 33χρονο, συγκεκριμένα, δεν τα βρήκαν οικονομικά, με τον 57χρονο να ζητά τον λόγο.

To philnews.com, επικαλούμενο μαρτυρία αναφέρει ότι ο 33χρονος γρονθοκόπησε πρώτα τον 25χρονο γιο με αποτέλεσμα να επέμβει ο 57χρονος και να σημειωθεί συμπλοκή.

Ο 33χρονος, ακολούθως,  μπήκε στο όχημα του και χτύπησε και παρέσυρε τον 57χρονο πατέρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε. στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το συμβάν. Στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου για επιτόπιες εξετάσεις. Επίσης για αυτοψία στην σκηνή βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 33χρεονος αναζητείται από το ΤΑΕ Λεμεσού και αναμένεται η έκδοση σχετικού εντάλματος σε βάρος του. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις