Logo

Λονδίνο: Ένοχος 19χρονος που σκότωσε δυο αδερφές εκπληρώνοντας... συμβόλαιο με τον Διάβολο [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένοχος κρίθηκε από βρετανικό δικαστήριο ο 19χρονος Ντάνιελ Χουσείν για τη δολοφονία δύο αδελφών πέρυσι τον Ιούνιο.

Ο νεαρός, κατά την κρίση του δικαστηρίου μαχαίρωσε την 46χρονη Μπίμπα και την 27χρονη αδελφή της Νικόλ σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνο και έκρυωε τα πτώματά τους σε ένα δασάκι,

Οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν την επόμενη ημέρα της δολοφονίας από τον σύντροφο της μίας εκ των δύο. 

Ο κατηγορούμενος, όπως  προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, δολοφόνησε τις δύο αδελφές, στο πλαίσιο μιας "συμφωνίας με το διάβολο" . Μάλιστα, φέρεται να πίστευε πως αν θυσίαζε στον σατανά 6 γυναίκες κάθε 6 μήνες θα κέρδιζε το τζακ ποτ στο τυχερό παιχνίδι  Mega Millions. 

Ο Σάιμον Χάρντινγκ, επικεφαλής των ερευνών για τις δολοφονίες, καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε: «Είμαι απολύτως πεπεισμένος, όπως και η ομάδα μου, ότι θα διέπραττε και άλλους φόνους. Είναι δύσκολο, για έναν φυσιολογικό άνθρωπο, να το κατανοήσει. Μοιάζει με ταινία».

Οι διωκτικές αρχές έφθασαν στα ίχνη του δολοφόνου, καθώς είχε αφήσει  κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος και τον συνέλαβαν, περίπου, τέσσερις εβδομάδες μετά τις δολοφονίες. 

Ο δράστης, κατά την εκτίμηση της αστυνομίας, δεν κατάφερε να διαπράξει άλλους φόνους επειδή τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο  πάρκο. 

Κατά τις έρευνες στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν  το “συμβόλαιο με τον Διάβολο”, 3 δελτία του λότο., σατανιστικά σύμβολα και ένα  χειρόγραφο βιβλίο με οδηγίες για ξόρκια.

Από την πλευρά του ο 19χρονος αρνείται την εμπλοκή του στις δύο δολοφονίες και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για σκευωρία.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις