Logo

Ντοκουμέντο από την επίθεση συμμορίας ανηλίκων που μαχαίρωσε 14χρονο στον Άλιμο [βίντεο]



 
 

Βίντεο - ντοκουμέντο από την ληστρική επίθεση ομάδας ανηλίκων  σε 14χρονο μαθητή στον Άλιμο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το οπτικό υλικό από τη δράση της ομάδας που μαχαίρωσε και λήστεψε τον 14χρονο  έχει καταγραφεί από κάμερα καταστήματος της περιοχής, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο πάρκινγκ του ταχυφαγείου στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας στον Άλιμο, όπου σημειώθηκε το περιστατικό. 

Στα πλάνα φαίνεται η ομάδα, αποτελούμενη από  επτά αγόρια και δύο κορίτσια,  να τρέχει και να περνά μπροστά από την εν λόγω κάμερα αφού πρώτα μέλη της επιτέθηκαν στον 14χρονο και τον μαχαίρωσαν. 

Τα όσα έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας έλαβαν χώρα τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης. Η ομάδα των ανηλίκων περικύκλωσε τον 14χρονο, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε τρεις φορές στα πλευρά, με σκοπό την κλοπή του κινητού τηλεφώνου του. 

Περίοικοι κάλεσαν το «100» και στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκε τουλάχιστον ένα μαχαίρι και εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Όπως έγινε γνωστό,  ο 14χρονος μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Δίωξη για κακούργημα στους ανηλίκους 

Στον ανακριτή Ανηλίκων, προκειμένου να απολογηθούν,  παραπέμφθηκαν οι ανήλικοι που συνελήφθησαν για την επίθεση στον 14χρονο. 

Ο εισαγγελέας Ανηλίκων άσκησε σε βάρος των συλληφθέντων  ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία. 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις