Logo

Σεπόλια: Μητέρα καταγγέλλεται ότι πήγε να πνίξει την 4χρονη κόρη της [βίντεο]



 
 

Μια σοβαρή καταγγελία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ανηλίκων σχετικά με μητέρα στα Σεπόλια, η οποία φέρεται ότι προσπάθησε να πνίξει την 4χρονη κόρη της. 

Μάλιστα, η πράξη της μητέρας έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα. που είχε τοποθετήσει στο σπίτι ο πρώην συντροφός της,

Όπως μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για μία οικογένεια με τρία παιδιά που ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στα Σεπόλια. Μάλιστα, υπήρξε κινητοποίηση μέσω social media προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια.

Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας από το protothema.gr απεικονίζει τη μητέρα να τοποθετεί τα χέρια της στο στόμα του κοριτσιού προκειμένου να σταματήσει να κλαίει.

Ό πρώην σύντροφος της γυναίκας είχε τοποθετήσει την κάμερα που κατέγραψε το επίμαχο υλικό όταν είχε αντιληφθεί κάποιες ενδείξεις για επιθετική συμπεριφορά εκ μέρους της. 

Η δικηγόρος Μαριζάννα Κικκίρη, δήλωσε σχετικά: «Όταν ο πατέρας αντιλήφθηκε τη συμπεριφορά της συζύγου του τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο προκειμένου να παρακολουθεί τα παιδιά, καθώς ανησυχούσε. Από το υλικό της κάμερας προέκυψε αυτό το περιστατικό. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν καταγγελία στην εισαγγελία ανήλικων». 

Τι υποστηρίζει η μητέρα

Από την πλευρά της, η μητέρα  κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία, με δράστηη τον πατέρα του ενός εκ των τριών παιδιών της, θύμα της οποίας, όπως ισχυρίζεται, είχε πέσει τόσο η ίδια όσο και  τα παιδιά της.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως έχει καταθέσει μήνυση, κάτι που η δικηγόρος του πρώην συντρόφου της λέει πως δεν ισχύει.

Επιπλέον,  ισχυρίζεται πως ο πρώην συντροφός της έδωσε το βίντεο για λόγους αντεκδίκησης.

Τα παιδιά πλέον βρίσκονται σε δομές του Χαμόγελου του Παιδιού, ενώ έχει γίνει γνωστό πως στο παρελθόν είχαν γίνει και εκεί καταγγελίες.

«Υπάρχει πρόβλημα επιθετικότητας και κακοποίησης. Όλα ξεκινάνε μέσα από την οικογένεια, από την κακοποιητική σχέση που δημιουργείται μέσα σε ένα σπίτι και γι’ αυτό βλέπουμε πολλά εγκλήματα. Εγκληματίες δημιουργούν οι οικογένειες. Αυτές οι υποθέσεις πρέπει να φτάνουν στη δικαιοσύνη, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μετά με τα παιδιά. Θα πρέπει να σπάσει ο κύκλος αυτός όπου η κακοποίηση διαδέχεται την κακοποίηση», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις