Logo

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Προσοχή στους κακοποιούς που υποδύονται τους τεχνικούς για να μπουν σε σπίτια και να κλέψουν



 
 

Μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά κακοποιών που εμφανίζονται ως τεχνικοί της ΔΕΗ προκειμένου να μπουν στα σπίτια και να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά κυρίως από ηλικιωμένους.

Γι' αυτό το λόγο η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και καχύποπτοι κάθε φορά που επιτήδειοι ζητούν να ελέγξουν την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση. Αυτός και μόνον είναι αρκετός λόγος για να υποψιαστούν ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς από τους τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αρμοδιότητα να μπει στο σπίτι τους και σίγουρα οι δικοί μας τεχνικοί δεν το κάνουν όταν επεμβαίνουν για να αντιμετωπίσουν βλάβες.

Οι διοικήσεις των εταιριών του Ομίλου ΔΕΗ χρειάζεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών ώστε να σταματήσει η δράση των δήθεν τεχνικών που επιλέγουν, συνήθως ηλικιωμένους, για να τους εξαπατήσουν.

Ακόμα, οι διοικήσεις θα μπορούσαν να επαναχορηγήσουν στο προσωπικό, ειδικές κάρτες με τις οποίες ήταν εφοδιασμένοι παλαιότερα οι τεχνικοί των συνεργείων της ΔΕΗ».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις