Logo

Θήβα: Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου έξω από το σπίτι του [βίντεο+φωτο]



 
 

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη συνοικία Τάχι της Θήβας, όπου ένας 44χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες πυροβόλου όπλου έξω από το σπίτι του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος άνδρας , έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 44χρονο. Τουλάχιστον έξι από τις σφαίρες βρήκαν το θύμα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο επιβιβαζόμενος σε ένα μπλε golf, ενώ την ίδια ώρα οι αρχές εξαπέλυαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του εκτελεστή και τυχόν συνεργών του. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr,  ο τρόπος που έγινε το έγκλημα παραπέμπει σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου ή σε περίπτωση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Για το λόγο αυτό εξετάζονται όλα τα στοιχεία,  σχετικά με τις συναλλαγές και τα τηλεφωνήματα του θύματος, που μπορούν να φωτίσουν τη σκοτεινή αυτή υπόθεση. 

Σημεινεται, ότι τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει  η Ασφάλεια Θηβών.  

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ανθρωποκτονία

Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (23-07-2021) αργά το βράδυ, έξωθεν της οικίας του, σε περιοχή της Θήβας.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις