Logo

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Τρίπολης [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, οδηγήθηκε στις φυλακές  της Τρίπολης,.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φορώντας χειροπέδες μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε το βράδυ του, στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης, όπου έφθασε λίγο μετά τις 15:00 της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο Σωφρονιστικό Κατάστημα  κρατείται ο επίσης προφυλακισμένος συνάδελφός του, Δημήτρης Λιγνάδης.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ανέμενε αυτή την εξέλιξη στην υπόθεσή του και όταν άκουσε την Τρίτη. μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απολογίας,  ότι κρίνεται, με σύμφωνη γνώμη της 15ης τακτικής ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος, έδειξε να είναι αιφνιδιασμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης, λίγο πριν ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη μετά τη διερεύνηση καταγγελιών  τριών συναδέλφων του γυναικών σε βάρος του, είχε δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος.

Στο πολυσέλιδο υπόμνημά του είχε αρνηθεί όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες. Την ίδια υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε και κατά την χθεσινή του απολογία στην ανακρίτρια, όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Ο βιασμός που αποδίδεται στον καλλιτέχνη από την συνάδελφο του, φέρεται να έχει τελεστεί το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014,.

Oi  καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του κατηγορουμένου, ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

Στις δύο καταγγελίες που αφορούν απόπειρα βιασμού, ο ηθοποιός φέρεται να εμφανίζει παρόμοια τακτική έναντι των δύο συναδέλφων του, οι οποίες αναφέρουν πως όταν παρά την βία που τους άσκησε δεν πέτυχε τον στόχο του, εμφανίζεται να τις απειλούσε με επαγγελματικό αποκλεισμό τους..

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις