Logo

Κρήτη: Εγκληματική ενέργεια και νοσηρός νους πίσω από την υπόθεση του άντρα που «έθαψαν» στο βαρέλι;



 
 

Το σενάριο της ανθρωποκτονίας φαίνεται ότι θεωρούν ως πιθανότερο οι αρχές που διερευνούν την υπόθεση του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε μέσα σε πλαστικό βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο,

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές τονίζουν πως σε αυτή τη φάση η οποιαδήποτε εκτίμηση για την υπόθεση δεν μπορεί να θεωρείται "ασφαλής" καθώς βρίσκονται  ακόμα σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες αλλά και η διενέργεια εξετάσεων στο Εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στο ΠΑΓΝΗ. 

Υπό αυτή την έννοια, όπως σημειώνει το cretalive.gr επικαλούμενο πηγές, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για υπόθεση αυτοχειρίας. Ωστόσο, οι αρχές, αν και δεν περιορίζουν τους ορίζοντες των  ερευνών τους, θεωρούν την αυτοκτονία εξαιρετικά ακραίο σενάριο. 

 Σε κάθε περίπτωση αυτό που υπογραμμίζουν όσοι ασχολούνται με τις έρευνες αυτής της υπόθεσης, είναι η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης και η πολυπλοκότητά της. Εξηγούν δηλαδή ότι και στην περίπτωση της ανθρωποκτονίας δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη υπόθεση αλλά για ένα μυαλό που εμπνεύστηκε κάτι πολύ "ιδιαίτερο" ως προς τον μηχανισμό θανάτου και τις συνθήκες στεγανοποίησης του πτώματος. 

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογιών εξετάσεων θα είναι διαθέσιμα σε δύο εβδομάδες περίπου.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις ο σκελετός ανήκει σε μεσήλικα άντρα.

Μέσα στο βαρέλι βρέθηκαν και υπολείμματα από μπουφάν, στοιχείο που ενισχύει τις αρχικές εκτιμήσεις πως ότι κρύβεται πίσω από το μακάβριο εύρημα έγινε σε μία χρονική στιγμή που επικρατούσαν στην περιοχή χαμηλές θερμοκρασίες. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις