Logo

Άγριο φονικό στις Σέρρες: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το κάνω στόρι» [βίντεο+φωτο]



 
 

Το άγριο έγκλημα στην Άνω Καμήλα Σερρών με φερόμενο ως δράστη έναν 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη γιατί σκότωσε με μαχαίρι έναν 20χρονο στην πλατεία του χωριού έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης δολοφόνησε τον 20χρονο γιατί είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφό του. 

Η ιστοσελίδα  serraikanea.gr, μεταδίδει ότι ο 21χρονος συλληφθείς  είχε ανεβάσει story στα social media κρατώντας ένα μαχαίρι και γράφοντας: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το κάνω στόρι» ακούγοντας μουσική.

Αυτό που, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο είναι αν το επίμαχο βίντεο το είχε ανεβάσει παλαιότερα, ή μετά τη δολοφονία του 20χρονου.

 

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 21χρονος

Ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών προσήχθη την Τετάρτη ο 21χρονος δράστης της άγριας δολοοφονίας στην Άνω Καμήλα των Σερρών.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, σύμφωνα με το epiloges.tv.

Η μεταγωγή του δράστη στα δικαστήρια Σερρών έγινε υπό  δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη δολοφονία τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δράστης διέφυγε πεζός με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει.

Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι.

Αφού του πέρασαν χειροπέδες, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον δράστη δεν στάθμευσε μπροστά από το κτήριο, αλλά οδηγήθηκε στην πίσω είσοδο.

Τι λέει ο δικηγόρος του δράστη

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου μίλησε την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αρχικά εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει διαβάσει τη δικογραφία και δεν έχει δει ακόμη τον εντολέα του, ωστόσο, είχε μόνο επικοινωνία με τη μητέρα του κατηγορουμένου για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σύμφωνα, με τον κύριο Νουλέζα, "είχε κανονιστεί μία συνάντηση προκειμένου να κουβεντιάσουν, ωστόσο, υπήρξε ένταση, διαπληκτισμός και παρενέβησαν δύο ακόμη νεαροί εναντίον του. Όταν υπήρξε πλέον μία διαπάλη, εκείνος έπληξε με το μαχαίρι το θύμα, προκειμένου -κατά τον ισχυρισμό τον δικό του- να απεγκλωβιστεί, να γλιτώσει από το μένος τριών ανθρώπων. Ισχυρίζεται ότι τον είχαν ακινητοποιήσει προκειμένου να τον χτυπήσουν".

"Θα περιοριστώ σε αυτά διότι δεν έχω δει ακόμη τη δικογραφία και δεν έχω μιλήσει με τον κατηγορούμενο και ίσως να συνιστά και προσβολή στη μνήμη του 20χρονου παιδιού και αντιλαμβάνομαι ως άνθρωπος τον πόνο, τη θλίψη και την οδύνη των δικών του της οικογένειάς του", πρόσθεσε. Εξήγησε ότι θα ληφθεί προθεσμία 48 ωρών, ώστε να προετοιμάσουν την απολογία του δράστη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις