Logo

Βάρκιζα: Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή - Ένας 17χρονος νεκρός και δύο τραυματίες



 
 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Βάρκιζα, με νεκρό έναν 17χρονο και άλλους δύο νεαρούς σοβαρά τραυματίες.

Συγκεκριμένα, στις  02:00 τα ξημερώματα, στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο ρεύμα  απέναντι από το Riba’s, από Βάρκιζα προς Λαγονήσι., μια μηχανή χτύπησε έναν πεζό, ο οποίος βρισκόταν εκτός διάβασης, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να εκτραπεί της πορείας της και να πέσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Νεκρός είναι ο συνοδηγός της μηχανής, 17 ετών, και σοβαρά τραυματίες ο οδηγός (18 ετών) και ο πεζός (20 ετών).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι  νεαροί δικυκλιστές δεν φορούσαν κράνος.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. 

Όπως μεταδίδει το notia.gr, συγκλονιστική είναι η περιγραφή του τροχαίου από τον αυτόπτη μάρτυρα Δημοσθένη Δόγκα ((Πολιτευτή Περιφέρειας Αττικής και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ»). 

«Είχα καιρό, χυμένο αίμα, να δω ακόμη νωπό, να ποτίζει αδίκως την μαύρη την άσφαλτο στα μάτια μου εμπρός!Μεγάλη η πλήρωση που νιώθει η ψυχή και επιτυγχάνεται εύκολα όταν κανείς αναπτύσσει σε μια μόνο ευθεία ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μα κεντρομόλος, φυγόκεντρος, το κέντρο βάρους του σώματος και η σχέση μάζας/ταχύτητας είναι δυνάμεις που υφίστανται πριν γεννηθούμε ακόμη… και τις οποίες οφείλουμε πολύ καλά να γνωρίζουμε πριν την ζωή μας να παίξουμε σε μια τουρμπίνα καθήμενοι που κάποιος άλλος μας ρύθμισε και δίνει γκάζια ασύμμετρα όχι μονάχα στους γνώστες μα και σε χέρια αγύμναστα! Είχα καιρό, χυμένο αίμα, στη μαύρη άσφαλτο να δω νωπό… μα είναι και η πρώτη ως φορά που εγώ χρειάστηκε να το ξεπλύνω! Τρέχω, τρέχεις, τρέχει μα προς τα πού άραγε πάμε όλοι μας γρήγορα…!? Αρκεί μια φορά, στου διασώστη τα γάντια, τα φαρδιά και τραχιά, να βάλει κάποιος τα χέρια και να πάει για δουλειά, για να δει την αλήθεια… αντί στα δερμάτινα που βοηθούν στην οδήγηση να πηγαίνεις χίλια! Σας παρακαλώ, φίλοι μου, προσοχή στους δρόμους! Τροχαίο δυστυχώς πολύ σοβαρό! 25/8/21, 04:00, Βάρκιζα».

Πηγή φωτογραφίας: notia.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις