Logo

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο 48χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του



 
 

Αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης ο 48χρονος Γεωργιανός, ο οποίος είχε συλληφθεί για την άγρια δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας, που δολοφόνησε τη σύντροφό του το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρός στο κελί όπου βρισκόταν μόνος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 48χρονος  κρεμάστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο, τον οποίο είχε φτιάξει χρησιμοποιώντας επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Την Τρίτη ο άνδρας, μετά τη σύλληψή του, είχε ομολογήσει το στυγερό έγκλημα και είχε πάρει προθεσμία για αύριο Παρασκευή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Σε βάρος του 48χρονου είχε  ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως τελεσθείσα  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αντίσταση, φθορά σε πράγματα με τη χρήση φωτιάς και δήλωση ψευδών στοιχείων.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε τη Δευτέρα νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι όπου ζούσε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων ο σύντροφος του θύματος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού και δεν ήταν η πρώτη φορά που ακουγόταν φασαρία από το διαμέρισμά τους.

Ο 48χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, συνελήφθη την ίδια ημέρα, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις