Logo

Η ΟΔΥΕ καταγγέλλει το υπουργείο Δικαιοσύνης για εμπαιγμό: "Οι δικαστικοί υπάλληλοι δεν είναι επαίτες κ. Τσιάρα" [έγγραφο]



 
 

"Οι Δικαστικοί  Υπάλληλοι δεν είμαστε  επαίτες και δεν  ανεχόμαστε άλλο τον εμπαιγμό, την αδιαφορία και την αλαζονεία που  μας αντιμετωπίζει η πολιτική ηγεσία και ο αρμόδιος υπουργός"

Τα παραπάνω επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε δελτίο Τύπου η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος  (Ο.Δ.Υ.Ε.)  με αφορμή απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης με την οποία εγκρίθηκαν 32.000 ώρες υπερωριών που αντιστοιχούν σε 195.000 ευρώ (μεικτά) 

Όπως τονίζει η Ο.Δ.Υ.Ε. ή έγκριση αφορά την υπερωριακή απασχόληση Δικαστικών Υπαλλήλων σε διάφορα Δικαστήρια και Εισαγγελίες της χώρας κατά το χρονικό διάστημα από την έκδοση της απόφασης μέχρι και την 31/12/2021. 

Η Ο.Δ.Υ.Ε. διαμαρτύρεται για τον εμπαιγμό του υπουργείου Δικαιοσύνης υπογραμμίζοντας ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας εκτίθεται ανεπανόρθωτα από τους αριθμούς από τους οποίους προκύπτει ότι "επί υπουργίας του  όχι απλά μειώθηκαν δραματικά οι υπερωρίες σε σχέση με το τελευταίο πριν από την έναρξη της θητείας του έτος αλλά τείνουν να αφανιστούν" 

Διαβάστε όλο ο δελτίο τύπου της ΟΔΥΕ εδώ

 

Διαβάστε και την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης για την έγκριση. υπερωριών

 

 

Εναλλακτικά διαβάστε την υπουργική απόφαση εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις