Logo

Mad Clip: Ντοκουμέντο λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο [βίντεο]



 
 

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο - ντοκουμεντο που αποτυπώνει τις στιγμές  πριν το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο Μad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτη Αναστασόπουλο.

Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται «κόντρα» αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, στο βιντεοσκοπημένο υλικό καταγράφεται η Πόρσε του 34χρονου Mad Clip να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και να παίρνει τη στροφή λίγο πριν τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος.

Δίπλα του διακρίνεται όχημα, το οποίο διαθέτει κίτρινες - πιθανώς βρετανικές - πινακίδες, και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Η ΕΛ.ΑΣ ζητεί πληροφορίες

Το όχημα με τις κίτρινες πινακίδες το αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι   στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προανάκρισης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση,  αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-9-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις