Logo

Ραφήνα: Άνδρας βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του [φωτο]



 
 

Ένας άνδρας 44 ετών βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Νηρέως 39 στις Μαρίκες στη Ραφήνα.

Τον άνδρα είδε κάτοικος της πολυκατοικίας και ειδοποίησε την Αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και φιμωμένος με μονωτική ταινία.

Όπως αναφέρει το irafina.gr πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και τα πρώτα ευρήματα προβληματίζουν τους αστυνομικούς.

Γι’ αυτόν τον λόγο στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το Εγκληματολογικό της Αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την με καλώδιο. Μάλιστα, αρχικά είχε επιχειρήσει να σκηνοθετήσει τη δολοφονία ως ληστεία, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του ισχυριζόμενος ότι η μητέρα του τον κοκοποιούσε. Για το έγκλημα αυτό καταδικάστηκε και λίγα χρόνια αργότερα λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις