Logo

Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Ένας τραυματίας



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία τέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε συναγερμό μετά από αιματηρή επίθεση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στους Αμπελοκήπους.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις με τέσσερις άγνωστους δράστες οι οποίοι πυροβόλησαν έναν 32χρονο Έλληνα, ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, την ώρα που περπατούσε επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας, στο ύψος του ΙΚΑ. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη.

Ο τραυματισμένος άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε για την παροχή Πρώτων Βοηθειών εντός του ΙΚΑ  και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒΑ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εισήχθη στο χειρουργείο. 

Αστυνομικές δυνάμεις διενεργούν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Αστυνομικές πηγές τόνιζαν ότι εξετάζεται και η εκδοχή της διαφοράς για ναρκωτικά, ή ακόμα και για επίθεση με οπαδικά κίνητρα και πρόσθεταν ότι είναι ακόμα νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται από την Ασφάλεια Αθηνών που διερευνά το περιστατικό. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις