Logo

Παγκράτι: Βουτιά θανάτου για 32χρονη - Είπε "πάω για τσιγάρο" και έπεσε από τον 6ο όροφο



 
 

Μία 32χρονη αρχιτεκτόνισσα έπεσε από τον έκτο όροφο κατασκευαστικής εταιρείας, που βρίσκεται στη  συμβολή των οδων Πρατίνου και Νηρηίδων στο Παγκράτι.

Η κοπέλα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ οι  συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα αυτό το τραγικό περιστατικό "γεννούν" πολλά ερωτηματιοκά που παραμένουν αναπάντητα. 

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 16.30, ώρα κατά την οποία η 32χρονη βρισκόταν στην κατασκευαστική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών.  

Μεταξύ των άλλων, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 32χρονη φέρεται να εμφανίστηκε στην εργασία της με σακίδιο και είπε στους συναδέλφους της ότι μετά τη δουλειά της θα έφευγε για το Σαββατοκύριακο, καθώς είχε προγραμματίσει να φύγει αμέσως για το Ξυλόκαστρο ώστε να επισκεφτεί τους γονείς της.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συνάδελφοί της περειγράφουν την 32χρονη ως ένα άτομο πρόσχαρο, ικανό στη δουλειά του, το οποίο, μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε επιστρέψει, ενθουσιασμένη, από ταξίδι στην Αίγυπτο.

Αυτό που επισημαίνουν οι συνάδελφοί της είναι ότι η 32χρονη δεν είχε δώσει αφορμές ώστε να αντιληφθούν ότι κάτι σοβαρό την απασχολούσε. 

Γύρω στις 16.30 το απόγευμα της Παρασκευής η  32χρονη φέρεται να είπε στους συναδέλφους της ότι βγαίνει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο και έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις