Logo

Ρωσία: Μακελειό σε Πανεπιστήμιο - Νεκροί και τραυματίες από πυροβολισμούς ενός «μοναχικού λύκου» [βίντεο+φωτο]



 
 

Οκτώ άνθρωποι επιβεβαιωμένα έχασαν τη ζωή τους και ακόμα έξι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην πανεπιστημιούπολη ενός Πανεπιστημίου στη ρωσική πόλη Περμ. 

Όπως λένε οι πληροφορίες, ένας ένοπλος εισέβαλε στην πανεπιστημιούπολη και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως 

Ο  δράστης, που μετά την πράξη του είχε κλειστεί σε κάποιο από τα δωμάτια του Πανεπιστημίου   φέρεται να έχει συλληφθεί, όπως μεταδίδει το Russia Today. Ωστόσο, άλλα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι έχει σκοτωθεί από τα πυρά αστυνομικών που ανταποκρίθηκαν στους πυροβολισμούς.

Βίντεο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου καταγράφουν τον πανικό που επικράτησε καθώς δείχνουν τρομοκρατημένους φοιτητές  να πηδούν από τα παράθυρα του κτηρίου. 

Σύμφωνα με το Russia Today, το  αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στο κρατικό Πανεπιστήμιο του Περμ, που είναι ενα από τα παλαιότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα στα Ουράλια. 

Το Πανεπιστήμιο από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ειδοποιήσει από το πρωί της Δευτέρας όλους όσους βρίσκονταν στην πανεπιστημιούπολη να φύγουν εάν είναι δυνατόν, ή να κλειστούν  μέσα σε ένα δωμάτιο. .

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης,  ο δράστης φέρεται να είναι ο 18χρονος Timur Bekmansurov ο οποίος δεν δραστηριοποιείται σε κάποια ομάδα αλλά χαρακτηρίζεται «μοναχικός λύκος» και άφησε σημείωμα πριν την πράξη του. «Όσο καιρό γνώριζα τον εαυτό μου, πάντα σκεφτόμουν τον θάνατο», γράφει το κείμενο, σύμφωνα με τον Independent.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις