Logo

Καματερό: Ληστές την βίασαν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της, καταγγέλλει 31χρονη



 
 

Μία 31χρονη μητέρα στο Καματερό καταγγέλλει ότι αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι της, όχι μόνο την λήστεψαν, αλλά και τη βίασαν μπροστά στα παιδιά της. 

Όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα ληστείας δύο φορές. Την πρώτη φορά οι ληστές άρπαξαν ό,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι ενώ, τη δεύτερη, την  ανάγκασαν  να πιει αλκοόλ και στη συνέχεια τη βίασαν, μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της.

Οι δράστες φεύγοντας πήραν μαζίτους  το κινητό τηλέφωνο της και 1000 ευρώ. 

Η 31χρονη μετέβη στο Τμήμα  Αγίων Αναργύρων το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και κατήγγειλε τα όσα βίωσε. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι γνωρίζει τον έναν από τους δράστες, λέγοντας πως είναι ένας  ελαιοχρωματιστής, ο οποίος έχει εξαφανιστεί

Εισβολή ληστών στο σπίτι της για  δεύτερη φορά

Ισχυρίστηκε ότι την πρώτη φορά που εισέβαλε στο σπίτι της η συμμορία, ήταν το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου. Ο ελαιοχρωματιστής και άλλα τρία άτομα διέρρηξαν το σπίτι της τη στιγμή που η ίδια ήταν μέσα, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Οι δράστες  απαίτησαν  από τη γυναίκα, κατά τα λεγόμενά της, να τους δώσει  ό,τι χρήματα και κοσμήματα είχε. Η ίδια ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν πρόβαλε αντίσταση και τούς έδωσε 700 ευρώ που είχε τα οποία οι ληστές, αφού πήραν, εξαφανίστηκαν.

Η δεύτερη φορά,που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της, όπως είπε, ήταν τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου.  Υποστήριξε ότι  οι δύο από τους τέσσερις ληστές, μεταξύ των οποίων και ο ελαιοχρωματιστής, μπούκαραν εκ νέου στο σπίτι της από το παράθυρο.

Όρμησαν πάνω της, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και, στη συνέχεια, τη βίασαν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της. Στη συνέχεια, άρπαξαν 1.000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις