Logo

Δολοφονική ενέδρα στη Λιοσίων: Νεκρός 38χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών [φωτο]



 
 

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγίου Παύλου που είναι μεταξύ των οδών Χίου και Ψαρών, ήταν ο άνδρας που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας, που έστησαν άγνωστοι,  έξω από το κατάστημά του το βράδυ της Κυριακής 

Η ενέδρα

Ο 38χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, βρισκόταν ακριβώς έξω από το καφέ και συνομιλούσε με πελάτες. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας άνδρας, που φορούσε μάσκα και καπέλο και κατέβαινε τον πεζόδρομο, πλησίασε πεζός τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από τον οδό Χίου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον περίμενε ένα αυτοκίνητο,  με το οποίο ο δράστης και ο συνεργός του εξαφανίστηκαν. 

Την ώρα του εγκλήματος, στην περιοχή, που είναι πολυσύχναστη, βρισκόταν πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι είδαν τον ένοπλο να διαφεύγει και έχουν δώσει καταθέσεις στις διωκτικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Το θύμα, που φέρεται να έχει δεχθεί σφαίρες στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα - οι δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 6 φορές τον 38χρονο υποστηρίζουν μάρτυρες -  διακομίσθηκε με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε κρίσιμη κατάσταση, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται ότι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις δικαστικές αρχές, κυρίως για υποθέσεις που αφορούσαν ναρκωτικά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις