Logo

Χάνει τον ΄Αρη ο Μιραλάς, αντιδράσεις από τον Ολυμπιακό



 
 

miralas_11-2-2011Μπέρδεμα προέκυψε αναφορικά με την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού τελικά τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Χάνει το ματς με τον Άρη. Αντιδράσεις από τους ερυθρόλευκους οι οποίοι ισχυρίζονται πως δεν ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ. Στο Ρέντη ο Μαρινάκης.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ με απευθείας κόκκινη αρχικά και είχε διαρρεύσει πως θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, την οποία και εξέτισε κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, όμως, τιμώρησε τον Μιραλάς με δύο αγωνιστικές κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης. 

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα σχέδια του Ισπανού προπονητή, ο οποίος πλέον καλείται να βρει νέο σχέδιο για τον αγώνα με τον Άρη, δύο ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε,  πριν από την προπόνηση, στους παίκτες της ομάδας μας, για την σημασία που έχει το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη:

"Κατά τη γνώμη μου το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι εάν παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Από το καλοκαίρι προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, αντιμετωπίζοντας άμεσα όλα τα προβλήματα.

Πιστεύω ότι όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα κατά την άφιξή σας στο γήπεδο. Μην ανησυχείτε παίξτε δυνατά και μην φοβάστε τίποτα".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:contra


Τελευταίες Ειδήσεις