Logo

Μεσσηνία: Εξιχνιάσθηκε δολοφονία του επιχειρηματία Παν. Γυφτέα



 
 

gyfteas_25-2-2012Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η υπόθεση...

της ανθρωποκτονίας του 47χρονου επιχειρηματία Παναγιώτη Γυφτέα.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί πριν ένα χρόνο νεκρός στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην ανθρωποκτονία συμμετείχαν, ως ηθικός αυτουργός ένας 45χρονος ημεδαπός, ενώ ως φυσικός αυτουργός ένας 39χρονος, επίσης ημεδαπός, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν Εντάλματα Σύλληψης από την Ανακρίτρια Καλαμάτας.

Ειδικότερα, ο 39χρονος, μαζί δυο τουλάχιστον ακόμα άγνωστα άτομα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28-2-2011, στον οικισμό «Αγριώματα» Βέργας Μεσσηνίας, ενεργώντας κατ’ εντολή και υπόδειξη του 45χρονου, τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία. Είχαν προηγηθεί προπαρασκευαστικές ενέργειες από τους δράστες, καθώς ο 45χρονος παρείχε σημαντικές πληροφορίες στον 39χρονο, σχετικά με τις δραστηριότητες και τις συνήθειες του θύματος.

Ο 45χρονος, λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία, συνελήφθη από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, για υπόθεση ναρκωτικών και από τότε είναι έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 39χρονος αναζητείται.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της ταυτότητας και των άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-2-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις