Logo

Τραγωδία στο Θέατρο Μπαλσόι της Μόσχας: Χορευτής σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή [βίντεο+φωτο]



 
 

Κατά τη διάρκεια παράστασης όπερας στο διάσημο Θέατρο Μπαλσόι της Μόσχας έχασε τη ζωή του του χένας 37χρονος χορευτής,

Όπως ανακοίνωσε το Θέατρο Μπαλσόι το τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα χθες Σάββατο στη σκηνή κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού ενώ παρουσιαζόταν η όπερα Σάντκο, του Ρώσου συνθέτη Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ.

"Η Όπερα διεκόπη αμέσως και ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει", αναφέρει το Μπαλσόι σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Από την πλευρά της η Επιτροπή Ερευνών της Μόσχας ανακοίνωσε ότι ερευνά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του χορευτή, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Ωστόσο τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πρόκειται για τον 37χρονο Γιεβγένι Κουλές.

Ο 37χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσει εκεί ασθενοφόρο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. .

Το Interfax μετέδωσε επίσης επικαλούμενο πηγή ότι ο χορευτής σκοτώθηκε από μια ράμπα που έπεσε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού.

Τα πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS, επικαλούμενα δηλώσεις πηγών, μετέδωσαν ότι ο καλλιτέχνης- σκοτώθηκε από ένα τμήμα των σκηνικών που έπεσε.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει την αλλαγή του σκηνικού κατά την οποία σκοτώθηκε ο χορευτής.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία που αντιμετωπίζει το πολύ γνωστό αυτό θέατρο της Μόσχας: τον Ιούλιο του 2013, ένας βιολιστής έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του στον χώρο της ορχήστρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-10-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις