Logo

Θεσσαλονίκη: Θύμα τηλεφωνικής απάτης 83χρονος - Του πήραν 25.000 ευρώ [ηχητικό]



 
 

Ένας 83χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης  περιέγραψε πως επιτήδειοι του άρπαξαν 25.000 ευρώ. 

Ο ηλικιωμένος, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status  υποστηρίζοντας πως ένα πρωινό του Οκτωβρίου τον ξύπνησε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που παρίστανε κλαίγοντας τον γιο του.

Η φωνή, που υποτίθεται ότι ήταν του γιου του, του είπε: “Πέρασα με κόκκινο και χτύπησα ένα κοριτσάκι το οποίο ήρθε το 166 και το πήρε και πηγαίνοντας για το νοσοκομείο το παιδί πέθανε. Είμαι στην αστυνομία, εδώ ο αστυνομικός είναι φίλος μου και θα με βοηθήσει”, 

Στη συνέχεια πήρε το  τηλέφωνο ο υποτιθέμενος αστυνομικός ο οποίος του λέει πως θα τον βοηθήσει αλλά θα πρέπει να κάνει ότι του πει γιατί κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.

Χαρακτηριστικά είπε: “Μου λέει, το παιδί πέθανε. Εγώ έπεισα τον Αλβανό, ο οποίος θέλει να το πάει να το κηδέψει στην Αλβανία, θέλει κάποια χρήματα για να αποσύρει τη μήνυση και γρήγορα γιατί αν έρθει ο εισαγγελέας, θα φάει ο γιος σας 10 χρόνια φυλακή και θέλει 100.000 ευρώ”.

Σε αυτό το σημείο ο δήθεν αστυνομικός τον ρώτησε  πόσα χρήματα έχει για να του απαντήσει ο 83χρονος, 30.000 ευρώ.

“Ήμουν σίγουρος ότι το παιδί που μίλησα ήταν ο γιος μου. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο γιος μου γιατί να χάσει τη δουλειά του, καταστράφηκε. Ήμουν σίγουρος ότι συνέβη στο παιδί μου” τόνισε  ο ηλικιωμένος.

Μην μιλήσετε σε κανέναν και να έχετε ανοιχτό το τηλέφωνο συνέχεια ήταν η οδηγία που του δόθηκε. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις