Logo

Βόλος: Άγρια δολοφονία πίσω από την "εξαφάνιση" 75χρονης στη Νέα Ιωνία- Αναζητείται ο βαφτισιμιός της



 
 

Τραγικό τέλος έλαβε η αναζήτηση της  75χρονης, Ευθαλίας Αβραμίδου - Αλεξούλη,  αφού αργά το απόγευμα  του Σαββάτου βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία, Βόλου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα ίχνη  της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Στο σημείο όπου βρέθηκε η νεκρή έχει σπεύσει η Αστυνομία, για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι διωκτικές αρχές Βόλου λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος προχώρησαν στην ταυτοποίηση του δολοφόνου της 75χρονης. και στη σύλληψή του. 

Πρόκειται για τον 39χρονο Θ.Μ. κάτοικο Βόλου και βαφτισιμιό του θύματος, ο οποίος φέρεται να ζητούσε συχνά και με επίμονο τρόπο από τη νονά του να τον ενισχύσει οικονομικά. 

Οι μαρτυρίες έδειξαν τον δράστη 

 Τοι πτώμα, που μεταφέεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής,  είναι κατακρεουργημένο, καθώς φέρει περισσότερες από 40 μαχαιριές στο λαιμό, στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. 

΄Όπως εκτιμαται, ο φρικτός τρόπος με τον οποίο βρήκε το θάνατο η 75χρονη δείχνει τη μανία του δράστη απέναντι στο θύμα. 

Από τις καταθέσεις συγγενικών προσώπων του θύματος, οι οποίες2 οδήγησαν στα ίχνη του στυγερού δολοφόνου, προέκυψε ότι ο βαφτισιμιός της γνωρίζοντας ότι η νονά του είχε καταθέσεις, αλλά και ακίνητη περιουσία, την πίεζε συχνά για να αποσπά χρηματικά ποσά. 

Από τις πρώτες μαρτυρίες και τα στοιχεία που συνέλεξαν προσεκτικα από τον χώρο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ειδικοί εγκληματολόγοι επικέντρωσαν τις έρευνές του στον υπ' αριθμό ένα ύποπτο, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε. 

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 39χρονυ. Στο πλαίσιο των ερευνών  έγινε έφοδος, με εισαγγελική παραγγελία, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, αλλά δεν  βρισκόταν εκεί. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις