Logo

Πιερία: Νεκρή 55χρονη παιδίατρος, το ΙΧ της παρασύρθηκε από χείμαρρο



 
 

Μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη Σκοτίνα Πιερίας, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες της Πυροσβεστικής σε ρέμα της περιοχής, καθώς είχε δηλωθεί η παράσυρση αυτοκινήτου από χείμαρρο λόγω της κακοκαιρίας. 

Πρόκειτια για 55χρονη παιδίατρο από την Κατερίνη, η σορός της οποίας βρέθηκε στην περιοχή μεταξύ Σκοτίνας και Λεπτοκαρυάς,  1,5 χλμ. μακριά από το αυτοκίνητό της.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αποτελούμενο από εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας, εν μέσω της κακοκαιρίας, παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ertnews.gr , στο  Σχολάρι Θεσσαλονίκης, έγινε απεγκλωβισμός τριών ατόμων από αυτοκίνητο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. και την Εγνατία οδό, στην 8η οδό Ταγαράδων, καθώς και στην 1η και 2η παραλιακή οδό Βρασνών, όπου οι οδηγοί κινούνται μέσω παρακαμπτήριων δρόμων.

Επίσης, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί, μέχρι στιγμής, 16 κλήσεις. Έχουν πραγματοποιηθεί 7 κοπές δέντρων, 1 αφαίρεση αντικειμένου, μία άντληση υδάτων και 2 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις