Logo

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Εθνική οδό – Ένας τραυματίας, δύο συλληφθέντες



 
 

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αττική.

Η αστυνομία καταδίωξε τους επιβαίνοντες σε όχημα ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών, οι οποίοι για να μην πέσουν στα χέρια των αστυνομικών δεν δίστασαν να σπάσουν τις μπάρες διοδίων.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί για να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ελαφρά  έναν εκ των επιβαινόντων σε αυτό.  

Όλα ξεκίνησαν όταν στις διωκτικές αρχές έφθασε η πληροφορία ότι ένα αυτοκίνητο στο οποίιο θα επέβαιναν δύο Ρομά μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. 

Η εν λόγω πληροφορία σήμανε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί  έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με το ύποπτο αυτοιίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα και να σπάει  την μπάρα. 

Ακολούθησε καταδίωξη του αυτοκινήτου. Στο ύψος των Μεγάρων οι επιβαίνοντες, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να συγκρουστούν με αυτοκίνητα διερχόμενων οδηγών, έκαναν αναστροφή και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους Ρομά να τραυματιστεί ελαφρά.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, τελικά,  πέφτοντας πάνω σε ένα τσιμεντένιο διάζωμα ενώ λίγα μέτρα νωρίτερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν ένα δέμα με ηρωϊνη το οποίο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο  πέταξαν λίγο νωρίτερα.

Οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο  συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Το πακέτο που φέρονται να πέταξαν  οι συλληφθέντες μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι δύο δράστες θα οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα στον εοσαγγελέα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις