Logo

ΗΠΑ: Μακελειό στο Ντένβερ από πυρά ενόπλου - 5 νεκροί και 3 τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένοπλος άνοιξε πυρ το βράδυ της Δευτέρας στο Ντένβερ στην πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ αφήνοντας πίσω του 5 νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Ο δράστης του μακελειού, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, δεν είχε συνεργούς και έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών. Τα κίνητρά του για την πράξη του προς το παρόν δεν είναι σαφή. 

Όπως μεταδίδει το enikos.gr, επικαλούμενο την  NY POST, αρχικά ο ένοπλος σκότωσε δύο γυναίκες και τραυμάτισε έναν άνδρα κοντά στην 1st Avenue και Broadway. Στη συνέχεια σκότωσε ακόμη έναν άνδρα στην 12th Avenue και Williams Street.

Ο δράστης, όπως φαίνεται, ενώ βρισκόταν σε κίνηση για δύο περίπου ώρες πυροβολούσε αδιακρίτως. Τα θύματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ίσως να συνδέονται μεταξύ τους. Στην γειτονική περιοχή Lakewood σκοτώθηκε ένα ακόμη άτομο αλλά και ο δράστης.

Ο ύποπτος, συγκεκριμένα, είχε καταφύγει σε ένα εμπορικό κέντρο και άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Πυροβόλησε έναν ταμία και έναν αστυνομικό, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Κατά την ανταλλαγή πυρών ο δράστης έπεσε νεκρός.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις