Logo

Σέρρες: Νεκρός άνδρας σε ρέμα από την κακοκαιρία



 
 

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, την Τετάρτη, στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στον δήμο Βισαλτίας Σερρών. Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ συνεχίζει να αγνοείται η σύζυγός του.

Από τις 12:00 το μεσημέρι είχε στηθεί έρευνα τόσο από την αστυνομία, όσο κι από την πυροσβεστική για τον εντοπισμό του. Είχε προηγηθεί κλήση στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.

Σύμφωνα με την κλήση, στη συγκεκριμένη περιοχή αγνοούνταν τα ίχνη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Γύρω στις 4:00 μμ εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.

Σε 37χρονο Ιρανό ανήκει η σορός - Άκαρπες οι έρευνες για την 24χρονη σύζυγό του

Όπως έγινε γνωστό, η σορός ανήκει σε 27χρονο Ιρανό, ενώ άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 24χρονης συζύγου του, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην ίδια περιοχή. 

Η κλήση στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης έγινε το μεσημέρι από τον 22χρονο αδελφό της γυναίκας, ο οποίος συνόδευε το ανδρόγυνο. 

Σύμφωνα με εκδοχή που εξετάζουν οι αρχές οι τρεις μετανάστες επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας , έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την κεντρική Ευρώπη.Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή δεν υπολόγισαν σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά. 

Σημειώνεται, ότι οι έρευνες για την αγνοούμενη σταμάτησαν λόγω σκότους και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις