Logo

Ρούμπεν Σεμέδο: Κουκουλοφόροι τον ξυλοκόπησαν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα



 
 

Ο Ρούμπεν Σεμέδο και ένας φίλος του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν ο Σεμέδο επέστρεψε από το αεροδρόμιο στο σπίτι του. Μαζί του ήταν και ένας φίλος του.

Ο Πορτογάλος αμυντικός υποστηρίζει ότι έξω από το σπίτι τον περίμεναν τρεις κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα και τους χτύπησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  Σεμέδο και ο φίλος του πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στο Α.Τ. Γλυφάδας.

Πιο σενάριο εξετάζει η αστυνομία 

Οι διωκτικές αρχἐς εκτιμούν ότι η επίθεση δεν φαίνεται να συνδέεται με οπαδική βία, καθώς οι δράστες δεν φώναξαν συνθήματα ή κάτι άλλο που να αποκαλύπτει οπαδικά κίνητρα.Παράλληλα, οι πρώτες ενδείξειες αποκλείουν την απόπειρα ληστείας. 

Το σενάριο που εξετάζεται από τους αστυνομικούς είναι ότι πίσω από την επίθεσςη ενδεχομένως βρίσκονται άτομα από συγκεκριμένο χώρο που ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον Σεμέδο με αφορμή την υπόθεση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούσε στη σύλληψή του έπειτα από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η 28χρονη σύντροφός του στη συνέχεια είχε ανακαλέσει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό η οποία αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια” αναφέρει η ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις