Logo

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε με το αιματηρό επεισόδιο με έναν 19χρονο νεκρό και δύο τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας 19χρονος σκοτώθηκε και άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικές διαφορές.

Οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ένα από τα άτομα αυτά κατέβηκε από το όχημα και κινήθηκε προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Ο δράστης άρχισε να εξαπολύει υβριστικά συνθήματα κατά ομάδας που υποστήριζαν και στη συνέχεια επιτέθηκε στους νεαρούς με μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενα καταστήματα. Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Στο μεταξύ, από τους 15 προσαχθέντες οι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ένας συνελήφθη διότι στην κατοχή του βρέθηκε ναυτικός πυρσός, αλλά δεν προέκυψε εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο.

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις