Logo

Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση: Ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 45χρονου [βίντεο]



 
 

Εξελίξεις στην έρευνα για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση σηματοδοτεί η σύλληψη στο Χαλάνδρι ενός 45χρονου που ερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 45χρονου. 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο απεικονίζεται ο συλληφθείς να είναι τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι φαίνεται να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το μαύρο τετρακίνητο αυτοκίνητο είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή του επιχειρηματία.  Οι αρχές είχαν καταλήξει εδώ καιρό στο συγκεκριμένο όχημα, το οποίο τις  τελευταίες έξι μέρες το είχαν εντοπίσει στο Χαλάνδρι και αναζητούσαν τον οδηγό του.

Τη Δευτέρα το απόγευμα τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν εγκλωβίσουν τον 45χρονο, ο οποίος κατά τον έλεγχο του οχήματος κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. Τότε, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στους τροχούς του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ύποπτος.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, ενώ τα στελέχη της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους ασύλληπτους συνεργούς στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση και τα υπόλοιπα λύτρα.

Μετά τη σύλληψη του 45χρονου πρώην πυγμάχου στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής εντόπισαν ένα από τα δύο κρησφύγετα των απαγωγέων. Πρόκειται για χώρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρατηθεί όμηρος ο επιχειρηματίας.

Πληροφορίες του ΑLPHA αναφέρουν ότι  το κρησφύγετο ήταν ένα ισόγειο σε ήσυχο δρόμο, που αποτελεί παράδρομο της Αττικής Οδού. Προφανώς οι απαγωγείς είχαν επιλέξει τον συγκεκριμένο χώρο για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Κοντά στο σημείο υπάρχουν ένα νηπιαγωγείο και ένα δημοτικό σχολείο και γι’ αυτό οι απαγωγείς είχαν βάλει στον επιχειρηματία ωτοασπίδες προκειμένου να μην ακούει τις φωνές των παιδιών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις