Logo

Αμφίκλεια: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τσιπουράδικο - Νεκρή η σύζυγος του οδηγού [φωτο]



 
 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις  18:30 της Τρίτης στην Αμφίκλεια, όταν αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του, έπεσε με δύναμη στην είσοδο ενός τσιπουράδικου.

Στο αυτοκίνητο, ένα λευκό Seat Ibiza, το οποίο κινούνταν μέσα στην Αμφίκλεια επέβαιναν ο 81χρονος οδηγός και η 77χρονη σύζυγός του.

Σύμφωα με το lamiareport.gr, η 77χρονη  απεγκλωβίστηκε βαριά τραυματισμένη από τη θέση του συνοδηγού μετά από την επέμβαση των πυροσβεστών και άμεσα την  παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΚΥ Αμφίκλειας. Ωστόσο λίγο μετά τη διακομιδή της,  η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

«Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος έπαθε κάτι παθολογικό, αλλά πήγε πάνω στον τοίχο αφρενάριστος. Ο ίδιος βγήκε μόνος του, εμφανώς σοκαρισμένος. Όμως η γυSναίκα του δυστυχώς σκοτώθηκε....», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο ηλικιωμένος οδηγός ανεβαίνοντας με το αυτοκίνητο τον κεντρικό δρόμο, πήγε ευθεία χωρίς να στρίψει καταλήγοντας στην είσοδο του μαγαζιού που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις