Logo

Ξαδέλφες η Κέιτ Μίντλτον και η Έλεν Ντε Τζένερες !



 
 

llndgnrs_13-2-2011Μέχρι στιγμής, νομίζαμε ότι γνωρίζαμε τα πάντα σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον – εκτός απ’ το τι νυφικό θα φορέσει στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αυτό που αποκάλυψε όμως η Έλεν Ντε Τζένερες στην εκπομπή της χθες, μας άφησε όλους άφωνους, καθώς, απ’ ότι φαίνεται, η παρουσιάστρια και η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας είναι… ξαδέλφες!

Η Έλεν είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι η “Ιστορική Γενεαλογική Κοινωνία της Νέας Αγγλίας” (NEHGS) - ο παλαιότερος και μεγαλύτερος γενεαλογικός οργανισμός των ΗΠΑ -  ήρθε σε επαφή μαζί της για να της ανακοινώσει το εξής: «Όπως ερευνούσαμε, ανακαλύψαμε ότι σχετίζεστε με την Κέιτ Μίντλετον μέσω ενός άνδρα που ονομάζεται Σερ Τόμας Φέαρφαξ και της συζύγου του, Άγκνες Γκάσοϊν. Είστε μακρινά ξαδέρφια. Για την ακρίβεια, είστε 15α ξαδέρφια, αλλά και πάλι είστε οικογένεια».

Η Έλεν φάνηκε εξαιρετικά ενθουσιασμένη σχετικά με τα νέα για την καινούρια οικογένειά της, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα με το απολαυστικό της χιούμορ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από την εκπομπής της Έλεν, όπου κάνει την μεγάλη αποκάλυψη.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις